Valikko Sulje
  • Ajoneuvoteippauksilla saat helposti lisää näkyvyyttä ja tavoitat uusia kontakteja.   Suunnittelemme ja asennamme teippaukset niin henkilöautoihin kuin kuorma-autoihinkin.   Teippauksissa käytetään muun muassa erivärisiä tarroja, heijastavia tarroja, suurkuvatulosteita sekä yliteippausmateriaaleja.  

  • Ikkunakalvot estävät haitallisten auringonsäteiden läpäisyä. Niiden ansiosta lämpötila rakennuksen sisällä pysyy miellyttävänä niin kuumalla ja aurinkoisella säällä, kuten myös talvipakkasella. Ikkunakalvot auttavat vähentämään sekä ilmastointi-…

  • Suunnittelemme ja toteutamme brändiäsi vahvistavat, niin pienet kuin suuretkin ikkunateippaukset ammattitaidolla. Ikkunateippaukset ovat yrityksesi käyntikortti, jolla lisäät näkyvyyttäsi ja herätät mielenkiintoa katukuvassa. Palveluihimme kuuluu yksityiskohtaisemmat teippaukset, logoteippaukset, kuin myös…

  • Lattiateippauksilla saat helposti herätettyä huomiota.   Tulostamme ja leikkaamme tarrat, jonka jälkeen suojaamme ne kulutusta kestävällä ja liukastumista estävällä laminaatilla.   Toteutamme ja suunnittelemme esimerkiksi aktivoivat lattiateippaukset päiväkoteihin ja kouluihin, turvaväliteippaukset, opasteet ja merkinnät. 

  • Suunnittelemme ja valmistamme tarpeesi mukaan kaikenkokoiset ja muotoiset tarrat pienistä eristä suuriin eriin.  

  • Vallitsevan tilanteen keskellä tarvitaan välillä muistutusta turvaväleistä.  Turvavälilattiateippauksella ohjeistetaan ihmisiä muistamaan turvavälit esimerkiksi kaupoissa ja kouluissa. Turvaväliteippaukset on viimeistelty kulutusta kestävällä ja liukastumista estävällä laminaatilla.