Valikko Sulje

Mainosalan huippuosaaja.

Kaikki mitä tarvitset mainostamiseen.

Yritys on perustettu vuonna 1996 nimellä Tieto ja Kone. Toiminta oli alkuaikoina ATK-painotteista metsäalan konsultointia ja karttojen digitaalista käsittelyä, mutta heti alusta alkaen mainostoiminta on kuulunut yrityksen toimenkuvaan. Toiminta-alueena on ollut Savo, Pohjois-Karjala ja Kainuu. Nykyisin koko Suomi.

Mainostöiden kysynnän kasvaessa mainostoiminta on eriytetty SavoPrint -merkin alle. Yritys on laajentunut voimakkaasti viime aikoina ja rakentanut uudet 500 neliön tuotantotilat osoitteeseen Julkulantie 4 Siilinjärven keskustassa. Uusi rakennus on mahdollistanut myös erillisen myymälän / esittelytilan, missä on paljon tuotteitamme nähtävillä.

Laitekantamme on tuore ja monipuolinen. Teemme lähes kaikki tuotteet itse omilla laitteilla. Tämä mahdollistaa edulliset tuotteet nopealla aikataululla. Ja asiakkaat voivat ostaa tuotteitamme hyvällä omatunnolla, koska ne on valmistettu Suomessa. Laitekantamme sisältää ison tasotulostimen, UV-tulostimen golf-palloille ja muille mainostuotteille, liuotintulostimen tarrojen tulostukseen, tarraleikkurit, kaiverruskoneet, rakennuspiirustuskopiointilaitteen, digi-painon, ison paperileikkurin, useita eri laminaattoreita, erilaisia tekstiilipainolaitteita, prässejä, useita värikopiokoneita jne.